Etusivu » Näin käytät palvelua

Jaa sivu:

Tällä sivulla esittelemme markkinoiden helppokäyttöisimmän, monipuolisimman ja kustannustehokkaimman kyberturvallisuuden pilvipalvelun helppokäyttöisiä työkaluja.

Alla olevat kuvakaappaukset esittelevät palvelun esimerkkilomakkeita, mutta parhaan käsityksen kokonaisuudesta saa tilaamalla meiltä esittelyn.

1. Yksiköiden hallinta

Luokaa ensin oman organisaationne yksiköt, jos teillä on esim. useita toimintapaikkoja. Helpottaaksenne työskentelyä tehkää ensin yksi yksikkö, ja siirtykää sen jälkeen kokeilemaan riskien arviointeja, suunnitelmien ja ohjeiden tekemistä Lomakkeet-osiossa.

Hakemistopuun voi tehdä esimerkiksi:

  • liiketoiminnoittain
  • paikkakunnittain
  • toimipaikoittain
  • laitoksittain
  • tai aiheittain, ihan miten vain haluatte.

Alla olevat kuvakaappaukset ovat esimerkkejä siitä miltä palvelu ja sen dokumentit näyttävät.

2. Tietoturvariskien arviointi

Voitte aloittaa ensimmäiseksi riskien arvioinneilla. Suunnitelmien tekeminen on mahdotonta, ellette tiedä, millaisia puutteita, vaaroja tai ongelmia teillä todellisuudessa on. Palvelussamme on valmiita tarkistuslistoja eri osa-alueista.

3. Nykytilanteen itsearviointi

Toinen vaihtoehto on aloittaa miettimällä nykytilannetta ja tehdä riskien arviointi vasta sen jälkeen.

4. Tietoturvallisuuden ohjeet henkilöstölle ja sidosryhmille

Ihmisten on vaikea toimia annettujen ohjeiden ja määräysten mukaisesti, jos heillä ei ole käytettävissä helposti löydettävissä ja kansantajuisia ohjeita. Pro Kyberturvassa on valmiit lomakkeet yleisten ohjeiden lisäksi mm. luottamuksellisen tiedon, mobiililaitteiden, sosiaalisen median ja ongelmatilanteiden varalle.

Lopputuloksena palvelu generoi julkaisun jälkeen tyylikkään PDF-dokumentin:

5. Poikkeamailmoitukset

Palvelun mukana tulee useita erilaisia poikkeamien ilmoituslomakkeita. Tärkeimpänä tietoturvaloukkauksen ilmoittamiseen suunniteltu lomake, jolla koko henkilöstö tai yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa laiteriippumattomasti havaitusta ongelmasta. Ilmoituksen tekeminen on helppoa palvelun tuottamalla linkillä tai QR-koodilla.

Pro Kyberturva -palvelussa on näiden esimerkkien lisäksi paljon lisäominaisuuksia, joihin voi tutustua Pro Kyberturva -sivulla.

Scroll to Top